Седмицата е финална,  предстои новолуние в знака Дева. Новолунието в Дева

...
Седмицата е финална,  предстои новолуние в знака Дева. Новолунието в Дева
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 септември

Седмицата е крайна,  следва новолуние в знака Дева. 

Новолунието в Дева е на 17 -ти август. Това звездно събитие дефинира и главната посока през седмицата. Новото начало ще бъде мощно повлияно от назадничав Марс, планетата на дейностите и интензивността. Той е назадничав в интервалът от  9-ти септември до 13-ти ноевмри, което в огромна степен дефинира нуждата от дотъкмяване и привършване на стартирани планове, действия.  Това е дълъг интервал, през който дейностите ни ще бъдат забавяни  или осуетявани, напредваме постепенно, а пътят към задачата се  нуждае от преразглеждане.  Сега е време да забавим ход, да проучваме дейности от минал интервал, да преразгледаме тактиката си, да създадем промяна в проектите си. Енергията ни понижава, належащо е да я влагаме в неотложни и значими инициативи. Конфликтността е нараснала.

Времето е уместно за трансформиране на остарели стратегии, привършване на договорни връзки, за дотъкмяване и привършване на поети задължения.

 През седмицата е засилен стремежът  към търсене на сигурност и непоклатимост в една или друга област. За мнозина работата ще се трансформира в главен фокус, преструктуриране, нареждане и решения на въпроси свързани с организацията за усъвършенстване и усъвършенстване. Всяко Новолуние е обвързвано с слагането на ново начало, само че този път то ще бъде обвързвано със процеси от минал интервал, които изискват нов ход, повлиян от усъвършенствана тактика, основаваща се на добит опит. Целта е осъществяване или реализиране на един по-добър резултат.

Последните дни от един лунен месец са отдадени на интензивно деяние най-много в посока привършване, завършване, дотъкмяване на започнатото от началото на месеца или от предишен интервал.

ОВЕН

Ако към вас  се връщат обстановки свързани с минали интервали, тип повторения това значи, че е належащо да извършите преразглеждане, с цел да ги приключите в този момент или в един по-дълъг интервал от време. Сега е моментът  да изчистите остарялото и непотребното. Забавете ход и не предприемайте нови инициативи, вашият настойник Марс е назадничав. Той ще ви накара да се  върнете към действия, които сте подхванали преди време, необходимост  да измененията метода си посредством разбори или добит опит като задачата е реализиране на по-добри резултати. Съществува наклонност за  превъзмогване на трудности или несъгласия. Ако не всичко се развива по този начин, както вие желаете, проявете самообладание и неизменност, очаквайте развиване през ноември или към краят  на годината. Периодът, които се задейства с новолунието е удобен да преструктурирате главната си активност и  в оптималната степен да подобрите работния си развой, всяка активност обвързвана с ре-организация е крачка напред. Възникнали спорове преди време сред вас и вашите сътрудници, бизнес сътрудници и освен могат да бъдат позволени посредством толерантно държание или тип компромис.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че тази седмица е обвързвана с слагането на край в една или друга област, за вас нещата стоят по различен метод. Месец септември е благоразположен макар, че парите, които идват към вас може да не са съгласно упованията ви. Довършване  и привършване на стартирани действия, преразглеждане на дейности стартирани преди няколко месеца за преосмисляне и създаване на нова тактика ще ви бъдат потребни след ретроградният интервал на Марс. Продължава удобна наклонност и поддръжка на звездите обвързвана със основаване на комфорт, уют, усъвършенствания във вашият дом и връзки с членове на фамилията. Новолунието ще отвори нова страница и благоприятни условия за  тези, които имат лична активност, създателите, хората на изкуството. Каквато и да е обстановката, отделете време и подредете целите си, фокусирайте се върху това, което ви харесва и желаете да постигнете.  Доверете се на естественият си инстинкт, а звездите ще ви поддържат в избора на посока след новолунието. Ако сте от телците работохолици, помислете за действия свързани със свободното ви време, обичани занимания, занимания. Погрижете се в оптималната степен за себе си.

БЛИЗНАЦИ

Започналите трендове и събития от началото на месец септември не престават да се развиват, а някои търпят преразглеждане и корекции, най-много тези, които са свързани с визията за бъдещето ви или реализиране на сложени цели. Като цяло месец септември внася напрежение в живота ви. Ретрограден Марс в продължение на два месеца ще възвърне обстановки свързани с преразглеждане на главният ви  приятелски кръг, взаимоотношение в групи или организации или задачите ви.  Ще се справите по-лесно в случай че внесете смяна в метода си на мислене и държание, доверете се на вашата вътрешна подреденост. Новолунието в Дева ще ви поддържа в действия свързани с вашият дом и вложения в него, изчистване на недоразумения с членове на фамилията,  взаимоотношения с родители, споразумяване на имотни проблеми. За други представители това е интервал, в които ще търсите комфорта и опората на дома и фамилията, предпочитание да прекарвате повече време с домашните си. Ако сте отворени към измененията, то обновлението, което настава в тази област от живота ви ще внесе позитивна пренастройка. Нови хора или информация  ще бъдат генератори към смяната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР